Skip to content
Menu

Sponsoring

Oosterhuis Techniek b.v. is sponsor van:

Robbin Kok:
Na bijna 7 maanden niet crossen, was het 12 september jl. zover en mocht er eindelijk weer een NK wedstrijd voor junioren van de KNMV gereden worden.
Robbin Kok (zoon van werknemer André Kok) 10 jaar en rijd een APEX quad 90cc, had een goede race en eindigde als 3e op het podium. 

Als sponsor is Oosterhuis Techniek B.V. heel erg trots op deze prestatie!

ROBBIN KOK Quad 56

Young Solar Challenge:
De leerlingen van het Lyceum aan Zee (Den Helder) hadden de opdracht gekregen om een zelf  boot te creëren op zonne-energie en hiermee een zo groot mogelijke afstand af te leggen in één uur.

Waar er normaliter een race plaatsvind waar alle teams aan meedoen, is dat dit jaar helaas niet mogelijk vanwege Covid-19.
Maar gelukkig kon de race wel plaatsvinden, met als oplossing dat elk team de race houdt in zijn eigen stad.

Met de ruim 9.4KM die er werd afgelegd, helaas wel allemaal op de accu daar de zon zich helaas niet liet zien waardoor de zonnepanelen niet gebruikt konden worden, eindigden de scholieren uit Den Helder naast het erepodium, maar wel op een eervolle vijfde plaats!

De Solar boot van de leerlingen van het Lyceum aan Zee

Basisschool de Meertuin:

Basisschool de Meertuin te Slootdorp gaat een loterij organiseren. Hiervoor zoeken zij sponsors die iets willen doneren voor de loterij.

Wij werden benaderd door Romy, leerling van groep 7, of wij een donatie willen geven voor de loterij. Dit vinden wij ontzettend leuk en doen daarom graag mee.

Oosterhuis Techniek b.v. heeft een contact grill gesponsord voor de loterij en doneert ook nog een aantal leesboeken.

Basisschool de Meertuin